初二英语听力材料

来源:配音网 时间:2017-11-01 16:02:33

初二英语听力材料

第一节:听句子(两遍),从A、B、C三幅图画中选出符合句子内容的图画.

1.The rain always makes me upset.

2.The meaning of the sign is that you can't turn right.

3.The woman in a cheongsam looks beautiful.

4.Michael is climbing the mountain while Tom is having a lesson.

5.They are selling newspapers to raise money.

第二节:听对话(两遍),选择正确答案。

听第一段对话,回答第6小题。

W: Is it polite to wear shoes when I enter someone’s home in Japan?

M: No. You should take off your shoes.

听第二段对话,回答第7,8小题。

W: Hello, Zhen Zhou Railway Station. Can I help you?

M: Yes, I'd like to book three tickets to Beijing on July 1st.

W: Would you like the hard sleeper or the soft sleeper?

M: The hard sleeper, please.

W: All right. May I have your name and telephone number?

M: Sure. I'm Wang Lei and my telephone number is 82503719. Thank you.

W: You’re welcome.

听第三段对话,回答第9,10小题。

W: When does the train leave for Shanghai?    

M: At eight forty.

W: When does it arrive in Shanghai?       

M: At nine fifteen tomorrow morning.

W: How much does it cost?              

M: 165 yuan.

听第四段对话,回答第11,12小题。

W: Hello! May I speak to Jim, please?

M: Speaking. 

W: This is Lily. There is going to be a car show tomorrow afternoon.

  Would you like to go with me?

M: Certainly. I’d love to. How should we go?

W: By bus. 

M: When shall we meet?

W: 1:00 p. m. tomorrow afternoon. 

M: Where shall we meet?

W: Let’s meet outside the park. 

M: OK. See you tomorrow. 

W: See you. 

听第五段对话,回答第13,14,15小题。

M: Good afternoon, Judy. What's wrong with you?

W: Oh, I had an accident yesterday and hurt my left leg.

M: I'm sorry to hear that. How did it happen?

W: I rode my bike very fast on my way home. At the corner of the street, I saw a truck carrying many bags of rice in front of me. I became very nervous and suddenly fell off my bike.

M: You must be careful next time.

W: Thanks, I will. 

第三节:听短文(三遍),选择正确答案。

Roy is a school boy. He often goes out to play after school. But he never gets home late for supper. It was his eleventh birthday last Friday, but his parents didn't see him at supper time. They waited and waited, but Roy didn't come. At about seven o'clock, they felt very worried. They had to go out to look for their son here and there, but they could not find him. In the end, they went to the police station for help. To their great surprise, when they came back home, they saw Roy sitting at the supper table, enjoying his birthday cake. "Why didn't you come upstairs to watch TV with me, Dad?" said Roy.


联系客服

上一篇:古城寿县宣传配音解说词

下一篇:春天

免责声明

以上整理自互联网,与本站无关。其原创性以及文中陈述文字和内容未经本站证实,对本文以及其中全部或者部分内容、文字的真实性、完整性、及时性本站不作任何保证或承诺,请读者仅作参考,并请自行核实相关内容。(我们重在分享,尊重原创,如有侵权请联系在线客服在24小时内删除)

客户评论

相关配音

相关解说词

俄语短文偏移配音文案

Мырешилисъездитьнаэкскурсиювстари

俄语文章机车朗诵配音文案

Я,наконец,купилрусскуюмашину.Ядол

俄语文章朋友配音文案

УменяестьподругаИрина.Язнаюееужем

俄文谚语朗诵配音文案

1、утрёхидущихобязательноестьчемуп

相关视频

泰国公益广告视频配音

2807 2018-07-10

苹果TV广告

1797 2017-11-07

奥斯卡最佳摄影师执导华丽视效

1811 2017-11-07

ACEMILE音响英语广告

1844 2017-11-07